No cure No pay

Som kunde tilbyder vi dig no cure no pay modellen, fordi vi forventer at kunne opnå en besparelse på dine produkter. Dvs. at hvis vi ikke kan præsentere en besparelse, koster vi ikke noget.

Vores interesser er de samme som dine, at opnå den størst mulige besparelse på produktet. Dette skulle gerne medføre at du bedre kan afsætte produktet og samtidig opnå større dækningsbidrag.

Som det fremgår af vores statistik, er det ikke ubetydelige beløb vi har sparet vores kunder for, en besparelse som kunden har glæde af så længe produktet eksisterer.

Vi har gennemsnitlig opnået en reduktion på 23 % af det forhandlede grundlag, og aldrig mindre end 10 %. Ingen af vores kunder har haft omkostninger ved at have samarbejdet med os, da vi kun koster vores kunder en % del af den besparelse vi har genereret.

Vi forventer en åben og ærlig dialog, hvor du som kunde er klar til at supportere os med de data vi skal bruge, til gengæld lover vi fuld diskretion, samt en professionel indsats, der som regel giver positivt afkast.

Din fordel vil være en ikke ubetydelig besparelse på dine produkter, samtidig med at du som regel også opnår et dybere kendskab til jeres produkter, og jeres underleverandørs beregningsmetoder, der kan være med til opnå besparelser i fremtiden.

Vi har endnu kun mødt positive kunder, der har styrket salgsmulighederne efter at EPS har prisoptimeret deres produkter. Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale, hvem har råd til at lade være med at spare?

Andre Services

Ekstra resurse til strategiske
og operationelle opgaver

Referencer

EPS har med succes udført mange opgaver for såvel store som små kunder

Om EPS

Vi har 45 års erfaring indenfor indkøb, salg, EMS produktion og logistik i elektronik industrien