EMS Forhandling

Med vor koncept tilbyder vi en unik ressourcebesparende og professionel indgangsvinkel til udvælgelse af ny EMS samt forhandling af pris hos eksisterende EMS. Med de mange års erfaring vi har indenfor EMS branchen, elektronik indkøb og outsourcing er de ydelser vi tilbyder, baseret på ekspertviden.

Ved brug af underleverandører, er erfaring, forståelse for underleverandørens kost sammensætning, produktions metoder samt materiale kost nødvendige for at udvikle samarbejdet og samtidig spare penge, dette område er vi specialister i.

 

Hvad kan du forvente

Med udgangspunkt i en analyse af den BOM I ønsker at outsource eller allerede har outsourced, identificerer vi 1-3 kompetente underleverandører.

Disse vælges ud fra strategiske profiler og analyser. Udgangspunktet er, at de udvalgte EMS virksomheder ”matcher” med jeres produkt og strategi og at disse netop har de spidskompetencer, som I ønsker hos jeres EMS leverandør. EPS forespørger og forhandler dine komponenter og montage priser, samt gennemgår kostkalkulationerne for at sikre dig et optimalt og konkurrence dygtigt kost grundlag.

diagram

Andre Services

Ekstra resurse til strategiske
og operationelle opgaver

Referencer

EPS har med succes udført mange opgaver for såvel store som små kunder

Om EPS

Vi har 45 års erfaring indenfor indkøb, salg, EMS produktion og logistik i elektronik industrien